dinsdag 20 februari 2024

Nieuwe challenge Egel en Marja is jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor de lift-challenge. Ik heb ze met veel plezier gelezen maar tjonge-jonge wat zet Blogger veel van jullie in de spam zeg. Mensen die hier al jaren reageren, onvoorstelbaar. 

Enfin, het is vandaag 20 februari en dus start er een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Deze keer willen we een kaart/creatie voor een nieuwe woning zien en daarnaast moeten er planten op voorkomen......


Ik heb oude knipvellen opgezocht waar gezellige (vogel)huizen op staan. Ik wist dat daar van die kleine plaatjes bij zaten die heel geschikt zijn om in de cirkelstans van Marianne Design te verwerken.
Het roze uit de plaatjes terug laten komen als achtergrond.
De plantenhangers zijn van Avec love2craft. De stempel is van project life van Marianne Design.
Doen jullie weer gezellig mee? De challenge met de dieptekaarten viel reuze in de smaak bij jullie, meer dan 75 inzendingen en daar zaten hele mooie bij, wauw.
Deze challenge loopt tot 4 maart 20:00 ned.tijd.


De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze nieuwe stans van Marianne Design beschikbaar gesteld. Deze is om zogenaamde Pixelkaarten te maken, kijk maar eens bij te verwachte artikelen.

Dan is vandaag Marja (zolderuurtjes) jarig en omdat ik (voorlopig) niemand weet die een nieuwe woning gaat betrekken heb ik de tekst op deze kaart vervangen voor gefeliciteerd en als de postbode zijn werk goed heeft gedaan , heeft Marja deze kaart mogen ontvangen. Ik hoop dat ze een fijne verjaardag heeft.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*cirkelstans-LR0839-Marianne Design,   *stempel-PL1505-Marianne Design,   *plaatjes-Tiny-Country Garden-IT565-Marianne Design,    *dessinpapier-Crafters Companion 2012