donderdag 19 maart 2020

Kerstkaart week 12.../ Christmascard week 12...

Hallo lieve allemaal op deze "vreemde" donderdag. Het zijn rare tijden voor ons allemaal maar gelukkig kunnen wij wat afleiding in onze hobby zoeken/vinden.
Ik ben bij 52 weeks to Christmas aan de beurt om een kaart ter inspiratie te laten zien. Nu heb ik zelf op het moment niet zó veel inspiratie maar gelukkig vond ik in een Engels magazine een leuke kaart om te "liften"....

Hello dear people, we all go through strange times at the moment. Happily we can find distraction in our hobby. Today it is my turn at 52 weeks to Christmas to inspire you with a Christmascard. I made a copy of a Christmascard found in an English magazine... 


Zowel de stempels als het dessin-papier zaten bij het magazine verpakt. Ik ben op het kraft-karton gaan stempelen met Top Boss embossinginkt. Daarop wit embossingpoeder van Artemio gestrooid en met de heattool verhit. Her en der een groen glittersteentje geplakt.
Het fijne rode randje is een stans van de Action en wat bakerstwine om het af te maken.

The stamps and design-paper came with the magazine. I used the stamps with embossingink, embossing powder and the heattool.
You can share your Christmascard for this week at 52 weeks to Christmas so we can visit you.

Als jullie deze week ook weer een kerstkaart hebben gemaakt kun je hem op het blog van 52 weeks to Christmas linken en dan komen mijn dt-maatjes en ik hem zeker bewonderen.

Thanks for dropping by, have a nice evening/day and take care.
greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag/avond en pas goed op jezelf.
lieve groetjes Miranda