zaterdag 28 september 2019

(Herfst)-groetjes..../ (Autumn)-greetings...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen.
We gaan vandaag van kerst weer even terug naar de herfst. Een seizoen dat, vind ik, bol staat van de mooie warme kleuren. Als ik met Ziva aan het wandelen ben begint de verkleuring van de bomen al goed zichtbaar te worden. Gelukkig zijn er ook veel hobby-spulletjes te krijgen waarmee dit mooie seizoen  te vangen is op kaarten..

Hello dear people, thank you for your nice comments about my Christmascard. Today a step back..an Autumn-card, I love the colours of this season. I've made an easel-card this time...


Ik heb weer eens een easel-card gemaakt. Ik wilde meedoen aan de challenge bij het challengeblog van Marianne Design: "een bijzondere vorm kaart en één dier van Marianne (plaatje/stans)". De vorm van de kaart met behulp van een oudere Creatable gemaakt.

Het plaatje van de leuke eekhoorn in het kader van de spinnenweb geplakt. Achter het kader een stukje wondgaas gebruikt als zijnde spinnenrag én om het wit van het plaatje terug te laten komen.


Hier bij ons in de sloten kom ik nu heel veel "sigaren-planten" tegen dus die ook op deze herfstkaart verwerkt samen met de zonnebloem (prachtige stans vind ik). Op het hart van de zonnebloem een beetje glitterlijm verwerkt.

Behind the frame I've glued some cloth. The sunflower (love this die) has some glitterglue in the heart. On the lying part of the card the diecut "greetings" is used. I glued some layers on top of eachother so the standing card can lean against the word.


Altijd lastig om mooi op de foto te krijgen zo'n easel-card. Op het liggende deel heb ik de "groetjes-stans" weer eens gebruikt. Het onderste deel van het woord twéé keer uit kraft gestanst, zo is het wat hoger en kan de staande kaart er tegen rusten.
De mooie blaadjes zitten bij de spinnenweb-stans verpakt.
Het dessin-papier wat qua kleur zo mooi bij de eekhoorn komt is een ouder blokje: "Eline's Brights".

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Morgen wordt stormachtig weer verwacht. Wij vieren gezellig de verjaardag van Tim met bezoek van familie. Jullie nog leuke plannetjes?
Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

**http://mariannedesign.blogspot.com/2019/09/challenge-232.html

Alle gebruikte materialen zijn van Marianne Design:
*vorm-Creatable LR 0376,    *kader en blaadjes-Creatable LR0430,    *zonnebloem-Creatable LR0545,    *sigaren-Creatable LR0409,    *plaatje-Autumn Animals-VK9546,    *groetjes-KJ1712,    *papierblok-Eline's Brights-PB7017