maandag 27 juni 2016

Een vogeltje vertelde mij.../ A little bird told me...

....dat het vandaag je verjaardag is.
....that today it is your birthday.
Deze verjaardagskaart is gemaakt met de mooie papierlijn "the scent of lavender" van Pion. Die is een tijdje geleden uitgekomen en ik was er meteen verliefd op.
Ik heb een witte A5 kaart dwars gebruikt met de vouw aan de bovenkant. Daarop donkergroen papier met wit gemaakte randjes en daar weer designpapier op gestikt met ruw gemaakte randjes en wat gescheurd hier en daar.
Het lieve vogelplaatje staat ook op het designpapier. Ik heb met een klein beetje frantage wat accentjes aangebracht. Gemat op donkergroen en dat weer op een gestanste doily. Rondom wat plakpareltjes aangebracht. Achter dit geheel wat geplozen kokostouw. De mooie vlinder ook uit het papier geknipt.

This card is made with the beautiful papers from Pion "scent of lavender". The flowers are handmade except the  big one . The image and butterfly are on the designpaper too. I used some correctionfluid to make the branches and the little birdcage a little shabby.

Ik heb mijn ribbelmaker weer eens opgezocht en daar ook een strook designpapier doorheen gedraaid. Op de geribbelde strook een groen lintje en onder de strook een kantje.
Bij de bloementoef zijn de roosjes en de sprietenbloem zelf gemaakt. De takjes en bloemetjes wat wit gemaakt met correctievloeisof evenals het vogelkooi-hangertje. De tekst die ik als banner heb gesneden komt ook uit het designpapier. Ook tussen de bloemen en bij de hanger wat plakparels verwerkt.
Ik denk dat er nog wel meer kaarten volgen met dit mooie papier :)

I think I'm gonna use this papers a few times more. Thanks for dropping by, greetings Miranda

Leuk dat je even langs kwam, tot blogs maar weer.
Lieve groetjes Miranda

Ik wil met deze kaart graag deelnemen aan de challenges bij:
*http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2016/06/anmacreatief-challenge-57-juni-2016.html dit is mijn tweede inzending...(bovenste rij...bloemen-paars-parels)
*http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2016/06/kic-challenge-88-bingo.html (diagonale rij...parels-plaatje-bloemen)

*cirkelstans-Joy/Noor-6002/0379,    *roosjes-roll up roses-Joy/Noor-6002/0384,    *sprietjesbloem-roll up roses-Joy/Noor-6002/0385,    *takjes-vintage flourishes-Joy/Noor-6003/0061 & 6003/0026