donderdag 1 april 2021

Nogmaals kerst in pastel...

 Hallo lieve mensen, hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Ik wel hoor, veel gewandeld en in de tuin gerommeld. Ook de schuur weer eens opgeruimd en de tuinkussens lekker laten luchten. Kerst is  dan wel héél ver weg maar, voor de lopende challenge bij 52 WTC, afgelopen weekend toch mijn dt-kaart gemaakt.


Dit was de inspiratiefoto voor de pastel-challenge. Vorige week had ik mijn ronde vakjeskaart in pastelkleurtjes aangekleed, deze week heb ik de vierkante vakjesstans erbij gepakt..Ik vond nog een papierblokje van CraftEmotions waar leuke papiertjes inzaten, "Sweet Christmas" en inderdaad zoete zachte kleurtjes.


De tekst-boom had ik eerst in zwart gestempeld maar dat werd te hard bij de zachte kleurtjes. Zo in sepia kwam het mooier over. De sneeuwvlokken en het sterretje van hout had ik al heel lang in een doosje liggen. Ik weet nooit zo goed hoe te gebruiken maar hier vond ik het wel leuk staan.


Het schattige hertje dat bij de vierkante vakjesstans zit heb ik twee keer gebruikt. Met stift wat accentjes gegeven. De kerstbal waar het strikje op zit heb ik in 3d opgewerkt.

Doen jullie gezellig mee met de challenge van maart bij 52 WTC ? Hij loopt nog tot vanavond 23.55 uur en je kunt je challenge-kaart HIER(KLIK) linken.
Heb je een andere kerstkaart gemaakt zonder pastelkleuren dan kun je die HIER(KLIK) linken, ook tot vanavond 23.55 uur.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag, laat je niet in de maling nemen vandaag ( 1 april) en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Creatable-LR0568-Marianne Design,    *stempel-Yvonne Creations-YCCS10026    *dessin-papier-CraftEmotions-118040/0112