dinsdag 9 april 2024

Hallo oma...

 Hallo lieve mensen, afgelopen vrijdag vertelde Gerie (scraptastische hobby) dat de (lang)verwachte tweeling van haar zoon en schoondochter geboren was. De babies zijn mooi tot het laatst blijven zitten in de buik van mama maar zijn op woensdag 3 april veilig op de wereld gekomen. 
Natuurlijk ging er een felicitatiekaart naar oma ;P....


De luchtballon van Marleen (Marianne Design) eens uit de verpakking gehaald en daar deze slimline kaart mee gemaakt. Eerst wilde ik een heel romantische versie maken maar toen vond ik dat weer niet zo leuk voor een babykaart. Dus in vrolijke, frisse kleuren gebleven.


De babietjes heb ik al hééél lang en zijn een stempeltje met stansje van Joy. De babietjes zijn zoals je ze ziet, een hoofd, schouders en handjes. Er zit dus geen lijfje aan.
Omdat er een jongetje en een meisje verwacht werd heb ik het meisje oorbelletjes, een strikje en witte bloempjes op haar trui gegeven.

Ik vond de kaart zelf zo leuk dat ik met een big smile zat te plakken. "Hallo oma" is gemaakt met letters van CraftEmotions. Al een mailtje gekregen van Gerie dat ze hem leuk vond, altijd fijn om te horen :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-little miracle-Eline's babies-PK7058-Marianne Design,   *slimline stans-CR1537- Marianne Design,   *luchtballon-by Marleen van der Most-Marianne Design- COL1514,   *letters-CraftEmotions-115633/0164,   *babies-Mery's babies-Joy 6004/0018,   *strikje-Joy-6002/0450