zondag 2 augustus 2020

Kleurrijk voor Martha../ Colorful for Martha...

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Zo gezellig om te lezen :)
Gisteren was Martha (creaties van Daatje) jarig. Ik volg haar al een tijdje en Martha is graag bezig met allerlei kleur mediums en is heel creatief. Vandaar dat ik een vrolijke kleurrijke kaart wel bij haar vond passen....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. I've made this card for Martha
She's a creative person who loves to paint, color, etc. So I've made a colorful card for her...


De vorm is gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo. Alles omtrokken met potlood en uitgesneden. Ik vond het leuk om uit het middelste paneel bovenin een bloem uit te stansen.
Diezelfde bloem (Nellie Snellen) op het linker- en rechterpaneeltje gebruikt met daarboven een bloem van sprietjes die bij de stans van de eerste bloem horen.

I used a stencil to make the shape of the card. The beautiful design-paper with lots of flowers are from a paperstack from CraftSensations. The sentiment is from the same paperstack. The flower in the middle panel is a diecut.

Dessin-papier is van CraftSensations en de bijpassende tekst komt uit hetzelfde blok.
Het frame is al een oudje van Marianne Design en ik heb dit op vellum geplakt (op maat geknipt) om de kleurtjes iets minder door te laten schijnen.
Een klein vogeltje komt ook nog aangevlogen...

I diecut the same flower for the panels in white. The flower with needle shaped leaves is from the same package as the big flower.
On top of the frame a little bird is flying down...
Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Morgen ben ik er weer met de zomerlift van Marfien.
Fijne dag, dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dutchdoobadoo art panel-470.713.342,   *frame-CR1204-Marianne Design,     *bloemen-Nellie Snellen-SD044,     *vogeltje-Ali,    *dessin-papier Craftsensations    *vellum,plaksteentjes.