vrijdag 6 februari 2015

Ik krijg een heel apart gevoel van binnen...../ Love is in the air....

Hallo lieve mede-blogsters, heerlijk het is weer weekend en als het goed is heb ik een lekker freubel-weekend voor de boeg. Ik kan al genieten bij het vooruitzicht alleen...:)
Ik wil jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn kerstkaart en van kerst ga ik meteen door naar Valentijn. De hartjes vliegen me bij diverse blogs om de oren en ja het blijkt dus besmettelijk..;p

Hello dear friends, today I'm sending you a little love....
Bij het blog van Joy Crafts hebben ze het thema "love" met zoveel mogelijk Joy spulletjes en daar kwam dit kaartje uit voort.
Basis is een witte kaart met daarop dp uit het blokje winterwonderland. Het mooie vintage randje van Joy 3x gestanst en met overlap vastgezet.
Uit het dp een kader gesneden en daar mijn, met Derwent ingekleurde, afdrukje achter geplaatst. Rondom het plaatje en de buitenrand met de hand stiksteekjes geborduurd.
Tussen de basiskaart en het dp, het mooie hart van Joy gestoken (sending love). Het hart bestempeld met de clearstamp van Joy (sending love), deze passen exact op elkaar.
In de bloementoef heb ik beide "roll up roses" van Joy gebruikt. Aangezet met correctievloeistof.
Het onderste tweekleurige bloemetje krijg je door het bloemetje 2x te stansen uit verschillende kleuren en tegelijkertijd op te rollen.

The stitches and flowers are made by hand......
Onderaan het kaartje heb ik de hartvormige buckle gebruikt van Joy en door een lintje gehaald. Verder 3 kusjes geplaatst met de clearstamp "typewriter keys" van Joy.
Ik heb weer met veel plezier aan deze kaart gewerkt.
Dank je voor je bezoekje, een heel fijn weekend gewenst en tot ziens in blogland.

I hope the photo's are telling you enough about how I've made this card. Thanks for your visit. Have a nice weekend. Greetings Miranda

Lieve groetjes Miranda

Met deze kaart doe ik mee bij:
* Joy Crafts: "love.." tot 14-2
* knutsels en kadootjes; 'alles is liefde..." tot 27-2

*Bestie-digi,    *Derwent potloden,   *chalk,   *dp-winterwonderland-6011/0047-Joy,   *vintage border-6002/0366-Joy,
*buckles-6002/0224-Joy,   *grote en kleine hart-sending love-6002/0382-Joy,   *roll up roses-6002/0384-6002/0385-Joy,   *leaves-6002/0331-Joy,   *clear stamp-sending love-6410/0330-Joy,   *clear stamp-typewriter keys-6410/0078-Joy,   *touw, stickles, correctievloeistof.