donderdag 17 oktober 2024

Blue Christmas...

 Hallo lieve mensen, het is weer "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas, week 42 alweer. Ik ben weer heerlijk met een ander model aan de slag gegaan. Deze vond ik bij Hobbyvision (Martine Krol)..


Zo is de kaart gesloten. Hij wordt dicht gehouden door een zogenaamde "bellyband" die ik gedecoreerd heb met een opengewerkte poinsettia van Creative Expressions (2014).


Als je de band omhoogschuift komt het mooie dessinpapier van Craft O'Clock, Cozy Winterland, tevoorschijn.


Zo ziet de binnenkant van de kaart eruit. Het middengedeelte met de "blokken" is een pop-up.  Deze kaart is 18 cm hoog en dicht 15 cm breed. De tekst-stans is van Crealies.


Alle dessin-papier is op donkerblauw gemat voor wat extra pit. De basiskaart is off-white. Het plaatje van het elfje is van Fairybells en combineert heel goed met deze lijn van Craft O'Clock. Dat doe ik graag, verschillende merken met elkaar mixen/gebruiken.

Heb je voor deze week ook een kerstkaart gemaakt en wil je die met ons delen dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Ned.tijd en komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.
Heb je een kerstkaart voor de lopende challenge gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot en met 27 oktober 20:00 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda