maandag 20 december 2021

Geïnspireerd door Nancy's kerstkaart.

 Hallo lieve mensen, steeds meer mooie kerstkaarten vallen hier op de mat en het is steeds weer een feestje om de enveloppen te openen. Bij iedereen waar ik een kaart van ontvangen heb laat ik een reactie achter (in de mail of onder een blogpost) want ik ben er echt heel blij mee. Het vrolijkt de dagen lekker op. 
 
Meteen toen ik deze kerstkaart van Nancy (mijn creatiefjes) ontving wist ik dat ik die wilde liften. Ik heb er een felicitatie-kaart voor de voorraad van gemaakt want die is ver op.


Het patroon is niet moeilijk, vooral meten en snijden. Ik heb er dessin-papier van Joy/Noor voor gebruikt. De basis gesneden van een wit A4 karton. Alle randjes beïnkt met distress-inkt Vintage Photo.


Hier zie je mooi dat de kaart uit drie lagen op is gebouwd. "Gefeliciteerd" is een stans van CreaLies en de filigraan vlindertjes zijn van Dutch Doobadoo.


Op het hart van de bloem (Joy/Noor) en op de vlindertjes wat glitterlijm gedaan voor net dat feestelijke sprankeltje. Een leuk model, zeker voor herhaling vatbaar :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Love Story-Joy/Noor-6011/0600,    *bloem-Joy/Noor-6002/0972