zaterdag 6 december 2014

25/50 jaar getrouwd....25/50 years of marriage

Hallo lieve medeblogsters....wat hebben jullie mij een fijne week bezorgd. Zó veel enthousiaste reacties op mijn ritskaart, dat is toch echt geweldig...Ik was er eerlijk gezegd ook wel een beetje trots op en nu door jullie reacties nog meer...dank jullie wel.
Op 14 november j.l was het 25 jaar geleden dat Nicole met haar Marti in het huwelijksbootje was gestapt. Dat verdient natuurlijk een kaart...
Hello dear people, thank you for the very nice comments about my last post...This card was made for my friend Nicole. She was celebrating her 25th marriage.
Het idee voor het model heb ik op Pinterest gevonden (scrapbooking in Rusland) maar ik heb er mijn eigen draai weer aan gegeven.
I found the idea on Pinterest (scrapbooking in Russia) and gave it a little twist...The card has 3 layers and closes with a ribbon that goes around the whole card.
De kaart bestaat uit drie "laagjes". Het lint gaat helemaal om de kaart heen om aan de voorkant dichtgestrikt te worden. Ik heb de hartenstans van Cheerylyn gebruikt. Om het geheel niet tè zoet te maken heb ik gekozen voor een basis van kraftkarton.
De kaart opent zich zo...
This is how the card opens....
En is zo in zijn geheel geopend...
Mijn moeder vond hem zo mooi dat ze hem graag wilde voor háár vriendin die 50 jaar getrouwd was.
Here it is opened complete.
My mother liked the card so much that she wanted one for her friend who was celebrating her marriage of 50 years.
Hier is de basis ecru-kleurig en de harten zijn in het wat donkerder roze van het dp gebruikt. Al het dp van beide kaarten komt uit hetzelfde blokje.
I used some other colours but the dp is from the same paperpad.
Beide bruidsparen vonden het een mooie kaart....da's toch mooi meegenomen...niet dan?
Leuk dat je even een kijkje kwam nemen, fijn weekend :p
Both couples loved the card...and that's nice don't you think?
Thanks for dropping by, enjoy your weekend ;p
Greetings Miranda

Lieve groetjes Miranda

*dp-confetti-Docrafts,    * stans-heart to heart lace doily-Cheerylyndesigns,    *tekststempel-Pipoos en CS0852-Marianne Design,    *Swirls,hoekjes en vlinders- Dutch Doobadoo-    *frantage-shabby chic roze,   *kroontjes- Melissa Frances,
*roosjes,bloemen,lint-eigen voorraad.