zondag 5 juni 2016

Een bloemetje voor jou.../ A little flower for you...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart met dier voor de  challenge van juni bij De Egel.
Vandaag een kaart om de nieuwe challenge bij http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/ in te luiden. Deze challenge duurt twee weken en we willen naast een stempel graag BLOEMEN zien. Dat lijkt me niet moeilijk toch?

Hello dear people, today starts a new challenge at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/ and we want to see FLOWERS on your creation. I hope my pictures will give you some inspiration ;p
De lieve stempel van Lilly of the Valley is van Danoesja. We hebben een keer gezellig met elkaars stempels afdrukjes zitten maken. Ik heb hem kleur gegeven met Van Gogh aquarelverf.

I coloured the stamped image with aquarel paint.
Het plaatje gemat op de linten-doiley van Marianne Design. Een strik van crispy lint (wat ook onder het plaatje doorloopt), satijnlint, parellint en een organza bloemetje.
De tekst is gestempeld op een banner van Joy. In twee hoeken de sierlijke hoekjes van DutchDoobadoo met daarop wat glitterlijm. Diverse bloemen en takjes gebruikt.
In de rechter bovenhoek een vlindertje bewerkt met wat glitterlijm en bovenaan als borderrand een bloemenrand met een stans van Die'sire gemaakt. Ik heb die al een hele tijd terug aangeschaft maar nog niet gebruikt. Het dessin-papier is ook al "oud", het is een scrapvel uit 2009 !!
Ik denk dat ik deze zomer wat vaker in "mijn winkeltje thuis" duik..LOL

Mijn dt-maatjes van Addicted To Stamps Challengeblog hebben prachtige inspiratie-kaarten voor deze challenge gemaakt, ga maar eens een kijkje nemen op het blog. Er valt ook weer een mooie prijs te winnen.

If you want to see more, look at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.
Enjoy your sunday, thanks for dropping by, 
Greetings Miranda

Fijne zondag en dank je wel voor je bezoekje.
Lieve groetjes Miranda

*stempeltje-LOTV,     *aquarelverf Van Gogh,     *dp-cosmo cricket,     *tekststempel-Tiny's clearstamp-TC0805-Marianne Design,     *swirl-Joy/Noor 6002/0163-vintage borders,     *doiley-Craftable CR1350-Marianne Design,
*bloemborder-Die'sire Edge'ables-Crafter's Companion,     *vlinder-creatables-LR0356-Marianne Design,     *hoekjes-Dutch Doobadoo-corners,    *banner-Joy/Noor-6002/0386