zaterdag 18 september 2021

Uitproberen met inkt...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen en waardeer dat jullie hier tijd voor nemen .
Een tijd terug had ik voor Martha een kaart gemaakt met inkt en stempels (KLIK) en toen vertelde ik dat ik nog meer aan het spelen was geweest.


Dit is het resultaat. De achtergrond geblend met Distress oxide inkten. Daarop waterdruppels gespetterd en laten vallen. De stempels zijn van StudioLight, accenten met witte gelpen gegeven. Ik heb de letters met oxide-inkt gestempeld en hier en daar met witte gelpen opgelicht. De verftubes zijn met witte verdunde acrylverf  ingekleurd. De "verfklodders" met oxide inkt en water van kleur voorzien. Het penseel met zwarte verf en een zilveren acrylstift ingekleurd.

Ik vind dit zo leuk om te doen, maar doe het echt voor mezelf want ik zou niet weten aan wie ik dit zou (durven) sturen. Ik vind het ook zo leuk om dan eens andere tekst-stempels te gebruiken ipv "gefeliciteerd" etc. 

Morgen lekker feest, het wordt mooi weer dus steken we voor een hapje de bbq aan. Tanika en Dainy komen met aanhang en mijn ouders en schoonvader zijn ook van de partij. Ik heb er zin in!!!!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda