zaterdag 2 december 2023

Nomé is geboren...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart, superleuk om te lezen. Op de teamdag van 52 weeks to christmas ontbraken Merit en Annemarie omdat Nomé besloten had dat ze tóch wat eerder geboren wilde worden. Natuurlijk ging er een felicitatiekaart die kant op...


Ik wist al meteen dat ik een dier van Eline (Marianne Design) ging gebruiken want daar werken moeder en dochter ook graag mee. Ook het gras en dessinpapier is van Marianne Design. Het frame, de tut, papfles, mobile en tekst zijn van verschillende stansen van de Action (Decotime, Avec en Dutch Crafts).


Aan de binnenzijde heb ik met grote letters Nomé geplaatst. Deze letters zijn met de Cricut uit het dessinpapier gesneden.
Ook voor opa en oma werd er natuurlijk een felicitatiekaart gemaakt...


En daar heb ik de trui uit de vorige blogpost voor gebruikt. Ik dacht: "opa en oma zijn vast zó trots dat ze overal willen laten zien dat ze opa en oma zijn geworden hihi". Het dessinpapier, de tekst en het hertje zijn weer van Marianne Design. De truien van Avec en de letters op de truien zijn van CraftEmotions. Met witte gelpen wat accentjes gezet.


En natuurlijk hier ook binnenin de naam van hun kleindochter. Ik had er echt lol in om deze kaarten te bedenken en te maken. Nomé doet het goed heb ik begrepen en dat is geweldig nieuws natuurlijk.

Morgen vieren wij Sinterklaas bij mijn moeder, de eerste keer zonder mijn vader. Ik zie ook ontzettend op tegen kerst en oud/nieuw maar we gaan er proberen met z'n allen toch iets leuks van te maken. 
Voor iedereen die ook Sinterklaas heeft, veel plezier.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
lieve groetjes Miranda