dinsdag 2 juni 2020

Lekker lezen.../ Enjoy reading....

Hallo lieve mensen, hoe is het met jullie? Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer? Ik heb de afgelopen dagen lekker onder de luifel buiten zitten lezen. Voor het eerst weer naar de bieb geweest voor een nieuwe stapel boeken....dat heb ik gemist :) Tim is aan het knutselen in de garage en af en toe even pauze om samen een hapje en een drankje te doen.  Wat wil een mens nog meer?

Hello dear people, we had beautiful sunny days in the Netherlands and the library's are open again so I enjoyed reading in the garden the last few days. For someone who loves to read too I've made this card..

De kaart voor van vandaag is verstuurd naar iemand waar ik al veel leestips van op heb gevolgd namelijk Jeanet van Scrappen en beppen.


Basis is een dubbele kaart van kraft 10x15. Daarop een wit vel en daarop een blauw vel geplakt.
De "boekenkast" is een wit parelmoer vel dat door een embossingfolder is gehaald, wat ik vervolgens met distressinkt heb bewerkt.  Dat levert de planken en de bruine boeken op. De blauwe en witte boeken zijn met een stansje gemaakt en daar heb ik de planken mee opgevuld.
De twee bloempotjes zijn een stempeltje dat ingekleurd en uitgeknipt is.
Ik vond hem wel toepasselijk voor Jeanet en ik hoop dat hij aangekomen is en dat ze een gezellige verjaardag heeft gehad.

I used an embossingfolder and little dies that came with an English Papercraft Magazine (Papercraft Essentials issue 183). The bookcase is made with an embossingfolder and white metallic cardstock. I used distressink to color this panel. The white and blue books are made with a die. The little flowerpots are stamped, colored and fussy cut.

I've used the "new Blogger" to make this post so I hope that it's working.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dit bericht voor het eerst gemaakt in de nieuwe versie van Blogger die eind juni ingaat. Ik hoop dat het lukt, altijd spannend.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*spulletjes- zat als extra bij Engels magazine-Papercraft Essentials issue 183,   *distress inkt-tea dye