donderdag 14 december 2023

Kerstkaart week 50..

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn mannenkaart. Ik heb ze met plezier gelezen. Ook al zijn mijn kerstkaarten al op de bus, bij 52 weeks to Christmas gaan we gewoon verder met de kerstkaarten. Altijd handig op voorraad voor volgend jaar en nu ben je misschien nog in de stemming :)

Vandaag laten Jantine en ik onze kaarten op het blog van 52 weeks to Christmas zien. Ook vind je daar de top 3 van de "embossing-challenge", er waren veel mooie inzendingen. Leuk hoor, jullie enthousiasme. In de side-bar vind je de kerstkaarten van de rest van het team.


Ik vond dit leuke plaatje en dat paste mooi in het frame van Marianne Design (LR0831). Het goudgele karton is metalic dus er ligt een mooie glans overheen. Die glans komt ook terug in het sterretjes-papier (CraftSensations). De tekst is een dubbele laag zodat hij er wat meer op ligt. De leuke hartjes zijn gemaakt met een stans uit 2013 van Memorybox. Mijn favoriete poinsettia kreeg takjes die ik maakte met een pons van Martha Stewart.


Aan de binnenkant van de kaart lees je dit. Op het plaatje aan de voorzijde heb ik hier en daar wat glitterlijm gedaan en in het hartje van de strik en poinsettia zit een glittersteentje.

Heb je ook nog een kerstkaart die je wilt delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) linken en komt er zeker iemand van het dt langs.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-Find It-Studio Mârtaré,   *tekst-Creative Craftlab-Studio Light-CCL-ES-CD396,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048