zondag 15 maart 2015

Celebration..../ Feestje...met egeltjes..

Hoi hoi lieve blogsters. Na een paar dagen stilte op mijn blogje nu ineens TWEE kaarten.....
Vandaag start op http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/ de 100ste challenge en die heet....hoe toepasselijk...."Celebration"....(vieren van iets). Omdat ik helemaal blij was met het mooie weer van afgelopen week wil ik met mijn kaart de start van het voorjaar vieren....

Hello, at Addicted to Stamps starts the 100th challenge called Celebration. With this card I want to celebrate the beginning of springtime...
Daar vond ik deze stempel ( Indigoblu) wel toepasselijk bij. Dit meisje heeft letterlijk het voorjaar in haar hoofd, hihi.
De bolletjes-achtergrond is gemaakt met distress-inkt in 3 kleuren en een stencil van Dutch Doobadoo op een witte kaart.

The background is made with a stencil from Dutch Doobadoo and three colours distress-ink.
Het meisje is met zwarte stazon gestempeld. De zilveren open rondjes, kleine puntjes en bloemetjes zijn van een stickervel.  De mooie glanzende vlinder is gestempeld met Flitterglue en vervolgens met flakes (Indigoblu) bewerkt. Zo heb ik ook de rand van de witte kaart versierd. Vervolgens gemat op zwart en daarna op een blauw-groene kaart geplakt.

The butterfly is stamped with Flitterglue and made with flakes. I love the sparkling...

Wil je nog meer inspiratie opdoen, neem dan een kijkje op http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.  Mijn teamgenootjes hebben ook prachtige "celebration"kaarten gemaakt.
                                                    *********************
Deze egeltjes zijn net uit hun winterslaap ontwaakt en hebben wel zin in een feestje om het voorjaar te vieren, dus gaan ze er vol tegenaan.....

These hedgehogs  just woke up from their wintersleep and are ready to celebrate spring so they say; "just get the party started..
in de polonaise, hihi.
Deze kaart heb ik gemaakt als midway-reminder bij http://de-egel.blogspot.nl/. We zijn halverwege de maand maart en dus heb je nog een halve maand de tijd om mee te doen met de maart-challenge en die is "gebruik een dier op je kaart/creatie met als extra optie een egel". Wil je hieraan meedoen neem dan een kijkje op het challengeblog, er staan nog meer mooie kaarten ter inspiratie klaar.

This card is a midway reminder for http://www.de-egel.blogspot.nl/2015/03/maart-challenge-3.html and the challenge is "use an animal on your card with an extra option for a hedgehog".
Thanks for dropping by, enjoy your sunday..
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje en nog een hele fijne zondag....
Lieve groetjes Miranda

*vorm kaart-cricut,    *dp-7gypsies-orchestra,    *egelstans-Joy 6002/0071,    *vlaggenlijn-LaLa Land-heart banner,
*Hoera-Joy 6002/0297,    *tekststempels-Joy-6410/0068,    *wondgaas/stickles