donderdag 9 mei 2024

Snow much fun...

 Hallo lieve mensen, welkom op deze Hemelvaartsdag en dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn felicitatie-kaart voor Petra. Van de week niets gepost want ook niet gefreubeld. Ik ben vooral lekker buiten geweest om de tuin te doen en heb grote wandelingen met Ziva gemaakt, eindelijk zonder jas hihi.

Vandaag (woensdag) was het hier wel kil en grijs weer maar gelukkig niet zo koud als op mijn kerstkaart voor week 19 bij 52 weeks to Christmas.


Basis is een witte vierkante dubbele kaart. Daarop dessinpapier van Pion uit 2018. Ook het plaatje is die lijn. Rond het plaatje koord van zilverkleurige bolletjes geplakt, vervolgens op lila karton en daarna op de cirkelstans met kerstboompjes van Marianne Design.
De tickets uit dessinpapier geknipt en achter het plaatje geschoven, evenals de kerstboom.
Bovenaan de kaart een randstans van Joy gebruikt, in de hartjes kleine glitterstickertjes geplakt.
De mistletoe uit donkergroen en snowpaper gestanst en met een strikje bovenaan de kaart geplakt. Zoals je kunt zien heb ik weer heerlijk met correctie-vloeistof zitten kwasten en op het plaatje bij de sneeuw wat glitterlijm aangebracht.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen? Link hem dan HIER (KLIK), dat kan tot vanavond 23:55 uur Ned. tijd en dan komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Ook loopt de april-challenge (kaart met meerdere vouwen) nog tot 26 mei 20:00 uur Ned. tijd. Heb je daar een kaart voor gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken en ding je mee naar een prijs en als je wilt mag je gast-designer zijn :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Pion "winterwonderland" 2018,  *kerstboom-LR0136-Marianne Design,   *mistletoe-LR0551-Marianne Design,   *cirkelstans-LR0837-Marianne Design,   *randstans-Joy/Noor-6002/1383