dinsdag 8 maart 2022

Voor een van mijn knutselvriendinnen...

 Hallo lieve mensen, dank je wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Hier staat het zonnetje weer te stralen en ik heb mijn eerste uurtje wandelen met Ziva er weer op zitten, heerlijk. En het blijft nog even zo dus mij hoor je niet klagen :)
Vorige week was  mijn knutselvriendin en oud-collega Joke jarig en ik heb deze kaart voor haar gemaakt..


Joke brengt graag veel tijd in de natuur door en zij schildert ook hele mooie taferelen die met de natuur te maken hebben. Ze is dol op stansen met vogeltjes en bloemetjes en heeft er zelf héél veel hihi. Die twee wilde ik dus zeker op mijn kaart verwerken.
Het bloemenplaatje past perfect in de "van harte cirkelstans" en daar moest natuurlijk de klaproos bij.


Het vogeltje heb ik na het stansen ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden evenals het woord "gefeliciteerd" . Daar heb ik de kleuren een beetje laten verlopen. De ruitjes achtergrond maakt er meteen iets gezelligs van vind ik.

Dan nog een gastdesigner-plaatsje veroverd bij 2 sisters on the blog. Ik was random winner met deze kaart met meerdere vouwen.  Altijd leuk vind ik :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Marianne Design,   *klaproos-LR0587-Marianne Design,   *vogeltje en bloempje-LR0457-Marianne Design,
*tekstcirkel-CR1560-Marianne Design by Marleen,   *plaatje-Mattie-MB0201-Marianne Design,   *Derwent colorsoft potloden.