zaterdag 28 augustus 2021

Een feestje bij en voor de liftchallenge...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "swing-kerst-kaart". Ik ben benieuwd wie er allemaal mee gaan doen aan de augustus-challenge bij 52-weeks to Christmas. Altijd een feestje om alle inzendingen te zien.

Waar ook een feestje plaats vindt is op het Lift Challenge Blog, zij bestaan 10 jaar en daarom hebben ze een speciale challenge bedacht: "een kaart liften , waar je hem vindt maakt niet uit alleen wel de bron vermelden"....

Dit is mijn kaart. Voor mijn doen vrij CAS maar daarom deze lift. Ik vind CAS erg mooi om te zien maar om dit soort kaarten te bedenken en te maken vind ik erg moeilijk.
Nu volg ik al geruime tijd Hannelie (desert diva), zij woont in Abu Dhabi, en zij is een kei in dit soort kaarten. Wij raakten even aan het mailen toen haar dochter hier in Nederland ging studeren en ze schreef dat ze haar miste. 

Deze kaart is van Hannelie...


Ik vond het zo leuk dat er twee oplegvellen waren met verschillend maten "dubbele"rondjes. Ik had de kaart opgeslagen omdat het mij leuk leek om dit met verschillende figuren na te maken, dus dubbele rondjes zoals nu maar ook dubbele sterren, dubbele vierkante, dubbele zeshoeken etc., maar ook met stempels te variëren.Ik heb de "dubbele rondjes" gestanst met een van mijn favoriete stansen namelijk deze...


Nu hield ik natuurlijk heel veel rondjes over en daar ben ik een kaart mee gaan liften die ik in 2017 al opgeslagen had maar dat is voor een volgende keer hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag/avond en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda