donderdag 10 februari 2022

Kerstkaart week 6 en 2 leuke nieuwtjes voor mij :)

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen. Welkom ook aan mijn nieuwe volgers, gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Jullie blogs heb ik al gevonden en ik volg jullie ook dus hopelijk kunnen we elkaar inspireren :)

Het is weer donderdag en dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas. Vandaag zijn mijn dt-maatje Ingrid en ik aan de beurt voor een inspiratiekaart. Ik heb een zogenaamde "pilarenkaart" gemaakt....


Op ons knutselclubje had iemand het patroon gevonden bij Castella creatief op you-tube . Van haar kreeg ik ook het de plaatjes van Bella Lulu met de leuke diertjes en gnomes. Alles uitgeknipt en op de verschillende lagen verwerkt.


Vanaf de bovenkant ziet het er zo uit en als je alles naar één kant vouwt kan de kaart plat verstuurd worden. Leuk model om eens te maken. Het dessinpapier is al uit een oud blokje van Joy/Noor. Ik ben namelijk mijn kamertje weer eens..LOL..aan het opruimen en kom weer zoveel (vergeten) leuks tegen.
Op het blog van 52 weeks to Christmas staan vandaag ook de 3 winnaressen van de "kaarsjes-challenge". Gefeliciteerd dames!
Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen , link hem dan HIER(KLIK) dan komen we gezellig een kijkje nemen.

Dan de leuke nieuwtjes, met mijn kaarsjeskaart van vorige week (KLIK) die meedeed bij het Liftchallengeblog ben ik in de top 5 beland *jippie*...

En als tweede vond ik dit leuke mailtje in mijn mailbox:

Dag Miranda,

Ik zag zopas je prachtige kaartje met die 3 trams.

In onze gemeente organiseren we iets voor de 60-jarigen en graag had ik je kunstwerk als klein logootje gebruikt bovenaan onze uitnodigingen. Uiteraard doen we dit allemaal belangeloos en gratis, we worden maar één keer 60!

 

Zou het geven als ik je kaartje gebruiken als logo? (ik gebruik maar een deel, dat er letters op staan geeft niet hoor).

Alvast bedankt voor een antwoord en nog een prettige avond.
WilliamDat ging over deze kaart die ik voor Carla had gemaakt die op tram 60 stapte. Ik heb natuurlijk "ja" gezegd, een hele eer toch?


Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.

Lieve groetjes Miranda