donderdag 25 februari 2021

Sterretjes zien....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart.  Na volop genoten te hebben van het mooie weer beland ik toch weer in kerstsfeer want het is donderdag dus kerstkaartendag in Blogland hihi.
Omdat het de laatste donderdag van februari is start er weer een challenge, dit keer willen we sterren zien..


Nou sterretjes genoeg, als border, op het papier, in het opengewerkte deel van de kerstbal en als schudmateriaal. Links bovenin de tekst gestempeld.


Basis is een witte kaart, daarop roze karton en daarop dessin-papier (Tilda) geplakt. De randen wit gemaakt met correctievloeistof.
Bovenaan een sterrenborder in roze (Joy) die ik al lang had en nog niet gebruikt was. Ook die met correctievloeistof bewerkt.
In de grote opening van de kerstbal (Marianne Design) heb ik een kapje gebruikt (Marianne Design) en gevuld met schudmateriaal. Achter het opengewerkte deel van de kerstbal zit vellum.

Doen jullie weer gezellig mee? Vanaf morgen staat de link voor de challenge online.
Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken. Kijken jullie ook even naar de mooie kaarten die onze gast-designers hebben gemaakt en naar de mooie kaarten van het design-team?

Dank je voor je bezoekje. Fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Tilda-Tiny Treasures-Panduro,    *tekststempel-CS0991-Marianne Design,    *kerstbal-LR0560-Marianne Design,   *kapje-LR0025-Marianne Design,    *sterrenrand-Joy/Noor-6002/0397