vrijdag 20 januari 2023

Kaart voor Gerie als inspiratie voor De Egel...

Hallo lieve mensen, zoals ik laatst al schreef zou vandaag de felicitatiekaart voor Gerie (Scraptastische hobby)  op mijn blog verschijnen. Ik had hem namelijk gecombineerd met de nieuwe challenge van De Egel die vandaag start. Deze keer willen we een easelcard met cijfers zien. Voor Gerie ben ik natuurlijk op de vintage/shabby-chic tour gegaan....


De cirkelvorm heb ik gemaakt met de cirkel layout stans van Marianne Design. Het dessinpapier is een combinatie van Mintay "Love letters" en Stamperia "Princess scrapbooking. Op de liggende cirkel heb ik kant met pareltjes geplakt om de "easel" tegenaan te laten staan. De naam en cijfers zijn met mijn Cricut gesneden. Alle randjes ruw gemaakt met de distresser en bewerkt met distressinkt "Vintage Photo".


Het plaatje van het korset (Stamperia) met ovale stans van CreaLies gestanst. Op het korset pareltjes geplakt als knoopjes. Bovenaan het plaatje een strik met brad geplakt.
De zachtgroene opengewerkte cirkel is van CraftEmotions en daar heb ik rijkelijk met plakpareltjes gestrooid. Deze weer op een ecru-kleurige cirkel geplakt en als laatste de grote cirkel beplakt met bloemetjes dessinpapier.


Nog eenmaal in zijn geheel :) Op het challengeblog van De Egel (KLIK) kun je de mooie kaarten van mijn dt-maatjes bewonderen en meer inspiratie opdoen. Hopelijk doen jullie weer gezellig met ons mee?
De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel stelt deze mooie stans als prijs voor deze challenge ter beschikking...

Gaaf toch?

Ik link deze kaart bij Carlin's Kaartenparadijs (cijfer 5 en feest).

De uitvaart van mijn vader woensdagmiddag was erg mooi. Hij had zelf alle muziek nog uitgekozen en duidelijk aangegeven wat hij wel/niet wilde. Dit was voor mijn moeder, broer en mij erg fijn. Het was veel drukker dan we verwacht hadden en dat was ook een fijn gevoel, we voelden ons erg gesteund. Het gemis gaat nu vast komen maar ook dat is goed, zou niet goed zijn als we hem niet misten. Morgen is Tanika jarig en nemen Tim en ik mijn moeder mee naar Utrecht voor een bakje.
Ik wil jullie ook allemaal heel erg bedanken voor alle medeleven hier en via de post. Een mooi land.... blogland.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda