donderdag 10 november 2022

Kerstkaart week 45...knappend haardvuur.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik zie ook nieuwe gezichten bij de volgers staan, gezellig :) Als jullie een reactie achterlaten kom ik zeker ook bij jullie op bezoek want via de fotootjes kan ik niet op jullie blog komen.

Vandaag is het weer "kerstkaarten-donderdag" dankzij 52 weeks to Christmas blog. Week 45 alweer!
Ik heb mijn inspiratie deze keer gezocht in het "Marianne magazine" winter 2022....


Anja Zom heeft een soortgelijke kaart gemaakt voor het magazine (hij staat nog niet op haar blog). Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven natuurlijk ;P


Ik heb uit dessinpapier de pakjes, snowglobe en mini kerstboom geknipt om de schouw op te leuken. Op de takjes kleine rode plakpareltjes als besjes geplakt. Op de teen, hiel en bovenkant van de kerstsok glitterlijm gebruikt.


De vlammen gekleurd met mijn flexmarkers. Het boompje kreeg alleen een glitterpiek en glitterslingers. Achter de vlammen wat distressinkt gebruikt alsof de schouw wat geblakerd is.
Heerlijk om zo aan te tutten hihi.

Op het blog van 52 weeks to Christmas vind je de top 3 van de koek en snoepchallenge en de inspiratiekaarten van het designteam. Heb je ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen link hem dan vóór vanavond 23:55 Ned. tijd HIER(KLIK).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*alle materialen zijn van Marianne Design:  *dessinpapier-Jolly Christmas PB7065,    *tekst-EC0197,   *kerstslinger/piek-CR1611,   *kerstboom-LR0787,   *kerstsok-LR0733,   *takjes-LR0577,   *haard-CR1612