zaterdag 20 juli 2019

Een échte dameskaart voor Nancy../ Ladies-card for Nancy...

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor alle lieve en leuke opmerkingen op mijn vorige blogpost. Wat vind ik blogland toch een heerlijk "warm land". Ik geniet (en leer) van jullie creativiteit maar zeker ook van de verhalen en de reacties.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. This is why I love to blog. I love to see all the creativity and beautiful creations at your blogs and I enjoy reading the stories en comments. I learn every time.
A little while ago at Pamscrafts I spotted a beautiful Bracelet-die and my sweet daughters bought this die for Mothersday for me. I made this card for Nancy. Her birthday is today...

Ook inspiratie doe ik op in blogland en de inspiratie voor deze kaart deed ik op bij Pam van Pamscrafts. Zij liet namelijk een stans zien met een bedelarmband en die heb ik van mijn dochters gekregen voor moederdag. Voor Nancy, die vandaag jarig is, heb ik deze kaart gemaakt volgens de sketch van Cheerful Sketches Challenge.....


De sketch uitgevoerd met het mooie dessinpapier van CraftSensations. De bedelarmband uit spiegelkarton gestanst en dubbel "gedrapeerd" rond de ovale stans van Crealies. De letter-bedeltjes kun je zo aanpikken, er zit een kleine opening in het oogje, ze bungelen dus ook. Het wijnglas is ook een bedeltje en is bevestigd aan een organza-strik.
Ik hoop dat de kaart al aangekomen is :)
Omdat dit toch echt een kaart voor een vrouw is link ik deze ook bij 2 sisters on the blog waar een vrouwenkaart gevraagd wordt.

I used the sketch from Cheerful Sketches Challengeblog. The bracelet and charms are diecut from silver mirror paper. I draped the bracelet around the oval die. The wine-glass charm is diecut from silver too and is attached under the bow.
Thanks for your visit, enjoy your weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijn weekend verder en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/07/juli-challenge.html
*http://2sistersontheblog.blogspot.com/2019/07/challenge-29.html..vrouwenkaart juli
*https://mijnhobbyhonk.blogspot.com/2019/07/mhh-12-alles-mag.html..tot en met 15 augustus

*papierblok-CraftSensations-Romantic Fine Art (Action),    *Bedelarmband-Tattered Lace-Charm Bracelet-465923,
*Ovaal-Crealies-Crea-Nest-Lies XXL-Ovals with open Scallop,    *organza lint