zondag 27 januari 2019

Kaart en bekentenis.../ Card and confession....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties op mijn kerstkaart van afgelopen donderdag. Ik heb ze met heel veel plezier gelezen en waardeer de tijd die jullie erin steken.

Ik ben nog steeds aan het ruimen door heel het huis (elke dag wat) en de dagen vliegen voorbij. De kaart die ik vandaag hier laat zien lijkt ook uit "vervlogen tijden" te komen...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last card. Today a card in nostalgic style...


Samen met haar hond gekleed in een mooie mantel met muts en mof gaat zij op verjaardagsbezoek hihi.
Als basis een vierkante witte kaart. Het gebruikte dessin-papier en plaatje komen van Pion-design.

I used the papers and picture from Pion design. Design-paper stitched by hand and distressed at the edges.


Het dessin-papier met de hand geborduurd en de randjes zijn wat opgeruwd. Het plaatje gestanst en de randjes beïnkt met distress-inkt "vintage photo". Om het plaatje zilveren kraaltjes geplakt en op een stans van Crealies geplakt.

The flowers are some from my stash and some made by me from paper..


Naast het plaatje in een toef zowel gekochte als zelf gemaakte bloemetjes verwerkt. Rechts bovenaan nog iets wat ik "vond" tijdens het opruimen, een takje transparante plastic blaadjes op een zilverdraadje van Magnolia.

Silver beads to frame the picture and glued on an open scallop oval die. In the corner a bow topped with a brad. The text at the top is from Joy. I enjoyed playing with my  stash and thats were my "confession" is about...


Bovenaan de tekst-stans van Joy weer eens gebruikt en in de hoek een organza strik mét brad natuurlijk ;p
Heerlijk om weer zo te tutten met spulletjes uit de voorraad...... En vanuit die voorraad kom ik op "mijn bekentenis" uit.

I have so much laying around that my goal is to use first my stash before I go shopping for new. I won't go to markets/fairs this year to avoid temptation hihi.
Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Er ligt nog zoveel niet of nauwelijks gebruikt materiaal in ons huis en ik vind dat daar een eind aan moet komen. De komende tijd ga ik steeds uit de voorraad pakken en gebruiken (een beetje verlaat goed voornemen LOL) en ik ga dit jaar niet naar beurzen e.d om niet in de verleiding te komen. Het zijn nl vooral die impuls aankopen en spulletjes van de A....n die blijven liggen, zo van dat komt nog wel van pas. Herkenbaar of niet?
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda