donderdag 16 mei 2019

Kerstkaart week 20 / Christmascard week 20

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn tag. Eigenlijk ben ik van plan wat vaker te experimenteren met mijn spulletjes zodat sommige materialen het daglicht eens mogen zien..LOL.
Vandaag alleen een ander model kaart als experiment hihi. Het patroon had een van de dames waar ik mee knutsel gevonden op internet. Ik heb er een kerstkaart van gemaakt.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my tag. Today a Christmascard in a special model.


Gemaakt van kraft en beplakt met dessinpapier van CraftSensations. Dit is de kaart wanneer hij gesloten is met een bandje. Op de cirkel met bruine inkt de kerstwens gestempeld..

I've folded the card from Craft cardstock. It closes with a band. In the circle I've stamped my Christmaswish.


Wanneer je hem opent zie je dit. Aan twee kanten de kerstboom van Marianne design gebruikt..
When you open the card you get to see this. The trees are from Marianne Design.


Als je het middelste paneeltje omhoog klapt zie je een pocket met label waarop de nieuwjaarswens is gestempeld. Bovenaan de ijspegelrand van Marianne Design en het vogeltjeshart van Marianne Design.

The card when it's totaly unfold. At the top the icecicle-border and a Scandinavian style heart with birds. All Marianne Design.


Op het hart een strikje van touw. De vogeltjes nog een keer uit bruin cardstock gestanst en verspringend opgeplakt. Bewerkt met glitterlijm evenals de ijspegelrand.

On the heart a little bow from rope. The birds are diecut again and glued on a little shifted. I used glitterglue on them and on the icecicle-border.


Close-up van de tag...
Close-up from the tag with a newyearswish stamped on it.

Dat was hem helemaal. Hier is het nu nog zonnig dus weer een beetje werken in de tuin. Elke dag een stukje lukt me lichamelijk wel. Uiteindelijk kom ik er dan ook wel hihi.
Vanavond kom ik zeker weer even langswaaien :)

Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime :)
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda
*http://52weekstochristmas.blogspot.com/

*dessinpapier-CraftSensations-Christmas monochrome style,   *kerstboom-Creatable LR0136-Marianne Design,   *ijspegelrand-Creatable LR0135-Marianne Design,    *hart-Creatable LR0186- Marianne Design,    *stempels-CS1008-Marianne Design-kerst en nieuwjaarswensen,     *stazon Timber Brown