donderdag 10 augustus 2023

Engeltjes voor kerst...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de reacties op mijn dieptekaart. Hij is ontvangen en mooi bevonden, altijd leuk om te horen.

Vandaag is het weer tijd voor kerstkaarten bij 52 weeks to Christmas en natuurlijk voor de uitslag van de juli-challenge: "waar denk je aan bij Kerst van vroeger". Ik heb genoten van de verhalen en de kaarten die jullie eraan koppelden. 
We hebben een top 3 samengesteld en alle drie de dames mogen gast-designer zijn voor de volgende challenge en degene op de eerste plaats heeft de prijs gewonnen:

2. Karien (22)
3. Elle-Jeane (14)

Gefeliciteerd dames en jullie mogen contact opnemen met Ingrid.


Dit is mijn kerstkaart voor deze week. Ik koos voor engeltjes (Angels) omdat ik vandaag ook gast-designer bij Carlin's Kaartenparadijs mocht zijn. Daar vragen ze iets wat begint met de letter A.
De engeltjes zijn ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden en verhoogd opgeplakt op het dessinpapier van CraftSensations.


Ik heb een schudkaart gemaakt gevuld met een mix van schudmateriaal. De opgeplakte sterren zitten ook bij de stans van de kerstboom (StudioLight). Op de vleugeltjes van de engeltjes (Angel Squidgies van Stamping Bella) heb ik glitterlijm gedaan. 
Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt? Dan kun je hem HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:59 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda