donderdag 8 juli 2021

Believe in the magic...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn voorbeeldkaart voor de nieuwe challenge bij De Egel. Leuk om te lezen en gezellig dat jullie de tijd nemen om op bezoek te komen en een reactie achter te laten.

Vandaag is het donderdag dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas. We hebben weer een mooie top 3 met zijn allen gekozen en die kun je ook HIER(KLIK) vinden.
Het is alweer week 27 en dit is mijn kerstkaart voor deze week....


Ik heb dit model weer eens gemaakt, een leuk effect en kan gewoon plat verstuurd worden en is eenvoudig te maken. 
Dit kerstblok van CraftSensations is toch wel één van mijn favorieten, ik vind de kleurtjes zo mooi. Het kaartje met afbeelding zit ook in dit blok. Ik heb het op maat gesneden en op zilver glitterkarton geplakt. Het kaartje zit bovenaan vast onder de strik van crispy lint en zilveren balletjes koord.
Op de strik een organza bloemetje.De poinsettia's zijn van Joy/Noor evenals de gestempelde tekst. In het hart van de poinsettia's en op de tekst heb ik zilveren glitterrondjes geplakt. Het bessentakje van Tim Holtz is ook uit zilver glitterkarton gestanst.
Hebben jullie deze week ook weer een kerstkaart gemaakt, en wil je hem met ons delen, dan kun je die hier op het blog van 52 WTC linken. Je krijgt dan zeker een bezoekje van ons van het designteam.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda