maandag 23 september 2019

Adem de toekomst in..adem het verleden uit../ breath in the future..breath out the past..

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "baksel" gemaakt met het recept van De Egel. Echt een leuke challenge waar je veel van jezelf in kwijt kunt vind ik.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my previous card.
Today a card for our daughter who lives in Londen and can use a little pick me upper ;p
She had to make a difficult decision with a great impact on her life...

Het zijn roerige tijden in huize "Bolletje Lucky" sinds begin juli. Mijn moeder onder het mes en nog herstellende, Tim van de trap gevallen (wordt morgen MRI gemaakt omdat het herstel niet wil vlotten) en nu heeft onze oudste dochter een moeilijke beslissing moeten maken die veel emoties teweeg brengt. Zij woont in Londen zoals jullie weten. Ik heb maar een kaart gemaakt om haar een steuntje in de rug te geven want ik kan natuurlijk niet eventjes binnen wippen....:(


Ik heb de sketch gebruikt van het Cheerful Sketches Challengeblog.. Deze stempel met tekst zat bij een Engels magazine een tijd geleden en ik vond hem nu wel heel toepasselijk.
Ingekleurd met mijn Flexmarkers. De gouden stipjes zijn van een stickervel uit de winkel van "sostrene grene" een Scandinavische woonwinkel.

I found these stamps in my stash. They came a while ago with an English magazine and I found them very suitable for the occasion. The sketch is from http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/09/september-challenge.html...De cirkel met vage druppels en patroon van streepjes heb ik ooit met de gelliplate, inkt en stencils van CraftEmotions gemaakt. Gestanst met de cirkels van Crealies.
Ik vind deze kaart zelf echt geschikt voor de situatie én onze stoere dochter :)

The pattern on the circle is made with the gelliplate, ink and two different stencils.
Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/09/september-challenge.html