zondag 12 oktober 2014

Een heerlijk weekend.../ A wonderful weekend...

Hallo lieve mensen, dit is een weekend van genieten geweest voor mij. Zaterdag ben ik naar een workshop geweest bij De Scrapheap die werd gegeven door Lydia Boode. We hebben een file folio van Tim Holtz gemaakt en hiervan alvast een glimpje...
als de foto's ingeplakt zijn zal ik het laten zien....
A sneek peak from a workshop that I followed on saturday. When I 'm done adding the photo's I will show it to you.
 het was een hele gezellige én leerzame workshop.
Vanochtend was het zulk heerlijk weer dat Tim en ik eerst een eind zijn gaan wandelen en we hebben een volle zak kastanjes geraapt..LOL..
My husband and I were searching for chestnuts this morning....and we ate some of them with a little cheese and wine in the autumnsun in the backyard...mmm
Die werden vanmiddag voor een deel al lekker soldaat gemaakt in het zonnetje met een kaasje en een wijntje erbij...genieten. Toen het wat frisser werd ben ik nog lekker even in mijn knutselkamertje gaan zitten en heb een paar cadeaukaartjes/ tags gemaakt met wat nieuwe stansjes van Joy..
When it turned a little bit fresh outside I did some crafting and made three giftcards with some new dies from Joy....
Allemaal samen.... en een voor een in de close-up....
All three together... and one by one...
De leuke adventskerstboom.....
De kleine hulstkrans in 3-d opgewerkt......stempel is van Marianne Design......
De kleine kerstkrans, in de stans laten zitten om te beinkten, versierd met de ieniminie gestanste ornamentjes. Wat papertape en zo heb ik 3 cadeaukaartjes......Alvast een goede start van de nieuwe week..
Greetings Miranda
Lieve groetjes Miranda