zondag 23 december 2012

steekje na steekje.../stitch after stitch....

Hallo lieve allemaal,wat een superlieve reacties op de layout die ik van Lucky en mij gemaakt had. Lieve en opbeurende woorden en zelfs een heel mooi gedicht/verhaal van Janet. Ook de herkenning was groot merk ik. Nu blijkt dat de wereld blijft doordraaien(hihi) en alle kerstkaarten de deur uit zijn pak ik m'n "grote"borduurproject er af en toe weer bij ,kerstmuziekje erbij en steekje na steekje kom ik dichter bij het eindpunt.
Hello dear people,what a lovely comments did you all write about my lay-out from Lucky and me. Thank you all. Now it seems that the world keeps on turning,hihi,and the christmascards are ready and posted,I take some time to try to finish a cross-stitch project.
Het is best een groot oppervlak om te borduren omdat alles gevuld is. Ik ben nu bezig met de stiksteekjes om de afzonderlijke delen te omlijsten en details toe te voegen.
I'm now busy to do the back-stitching to add some details.
Hier zijn de stiksteekjes duidelijk zichtbaar bij de viool en rond de gezichten. Het is een patroon uit een spaans borduurblad: Labores del Hogar, waar veel mooie patronen in staan.
The pattern is from a Spanish cross-stitch magazine called :Labores del Hogar.
Hier is het een schilderijtje maar ik wil er een kussentje van maken voor in ons halletje,nog even doorbijten met de stiksteekjes dus.......Ik wens jullie allemaal hele fijne,gezellige kerstdagen en geniet van elkaar,lieve groetjes Miranda
At this foto it is a framed picture but I'm going to make a little cushion from it for our entrance.
I wish you all Merry Christmas and enjoy to be together with the people you love,greetings Miranda