zaterdag 18 maart 2023

Smile...it's your birthday.

 Hallo lieve mensen, de afgelopen paar dagen ben ik bezig geweest om mijn hobbyruimte wat anders in te delen. Ik kan nu gemakkelijker bij mijn inkten/stempels/stencils etc.  Aanleiding hiervoor was indirect de lopende challenge bij het Liftchallengeblog. Ik had het me al vaker voorgenomen maar stelde het steeds uit en nu moest ik, omdat ik aan de challenge mee wilde doen, zó veel opzij zetten dat ik maar meteen aan de slag ben gegaan. En ik heb meteen de smaak te pakken en heb nog een kaart voor de Liftchallenge gemaakt...


Het is een slimline geworden met een schudgedeelte erbij. De slimline-stansen zijn van Marianne Design.


Ik ben met twee tinten groene distressinkt gaan poetsen langs mijn lineaal. Ik heb vervolgens met water gespetterd en daarna met de tekst "it's your birthday" herhaaldelijk gaan stempelen. Die tekst ligt op het Stazon doosje en daar is mee gestempeld.


Deze stans met "smile"(PrettyPink Posh) heb ik al heel lang maar ik heb hem nog nooit gebruikt *bloos*. Nu vond ik hem door het schulprandje en de stiksteekjes perfect passen bij de slimline-stans. De tekst die ik op de banner (Marianne Design) heb gestempeld is uit dezelfde set als de "birthday" stempel (Nellie Snellen).


Op de foto's is het net of de zon schijnt op mijn kaart maar dat was niet zo, dat is gezichtsbedrog hihi. Dit is mijn tweede inzending bij http://liftchallenge.blogspot.com/2023/03/liftchallenge-177.html

Dank je voor je bezoekje en nog een fijn weekend verder. A.s maandag start er een nieuwe challenge bij het challengeblog De Egel en ben ik er met een nieuwe post. Tot blogs!
Lieve groetjes Miranda