dinsdag 30 juni 2020

Spelen met een vel scrappapier (2)../Playing with a scrapbookpage (2)...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op deel 1. Het zijn inderdaad hele mooie vellen, gekocht in 2009 voor € 0,75 per stuk hihi. Dom dat ik niet eerst een foto van het hele vel heb gemaakt maar een leer voor de volgende keer.
Omdat het vel 30x30 cm was kon ik er nóg twee kaarten uit halen...

Hello dear people, thank you for your nice comments about the last post. Today part 2 of playing with one sheet of design-paper...


Als je deze kaart een kwartslag naar links draait zie je dat dit stukje dessinpapier weer past boven de kaart met "hallo" uit de vorige post. Hier dus wat gesmokkeld want eigenlijk hangen de frambozen richting de hortensia. Gemat op donkerrood, voorzien van een handgestikt randje en één keer "hoi" uitgesneden uit het dessin-papier en verhoogd teruggeplakt. Daarna nog een keer "hoi" uit wit  gesneden en op de kaart geplakt.

I used the Cricut to cut out the words and stitched the edges by hand.


Dit is de linkerkant van het vel. De randjes opgeruwd, een handgestikt randje en wat sequins toegevoegd. Basis is een kraft kaart van 10x15. "Hallo" weer gesneden met de Cricut en "hoe gaat het met je" is een stempel van Marianne Design.
Zo is (bijna) het hele vel opgebruikt en ik vond het leuk om zo bezig te zijn. Een voorraadje om zomaar naar vriendinnen te sturen.

This is the left side off the page. The sentiment is a stamp and it's says"how are you?" I added some sequins for a little sparkle. I used up almost the entire page and spent an afternoon having fun and I'm a couple of cards richer to sent to friends :)
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda