donderdag 3 februari 2022

Kaarsjes in de lift..

 Hallo lieve mensen, dank je wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Het was hier even stil met plaatsen want achter de schermen "moest" er veel gemaakt worden . De komende 4 dagen kom ik jullie 3x spammen..hihi. Te beginnen nu met de reminder voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas.
We willen nog steeds kaarsjes op jullie creaties zien....


Waarschijnlijk herkennen jullie de challenge van het liftchallenge blog wel in mijn inspiratiekaart?  Ik heb een ecru-kleurige dubbele kaart beplakt met metallic bronskleurig cardstock. Daarop het dessin-papier van Graphic 45 uit 2009! In plaats van het touwtje bovenaan heb ik de kralenslinger gestanst uit metallic cardstock en voorzien van plakpareltjes.


Ik heb de cirkels van Marianne Design gebruikt. Daarop een groep kaarsen met dennentakken en hulstblaadjes. Met scrapfloss een strik gemaakt nadat ik hem met distressinkt gekleurd heb. De vlammetjes ingekleurd en het "druipgedeelte" van de kaarsen weer bewerkt met Glossy Accents. Voor de feestelijkheid nog wat plakparels willekeurig geplakt. Geen tekst gebruikt, dat kan binnenin nog.

Jullie kunnen nog tot vanavond 23:55 meedoen met de " kaarsen-challenge" bij 52 WTC. Let er wel op dat je hem inderdaad wel HIER(KLIK) LINKT onder de challenge. Daarnaast kun je hem natuurlijk wel bij de wekelijkse kerstkaarten plaatsen.
Heb je een kerstkaart zonder kaarsen gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER(KLIK) linken.

Ik hoop wel dat ik nu geen robot meer ben volgens Blogger, de afgelopen 3 dagen was ik dat namelijk wel en dat is niet fijn reageren.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*kaarsen-Joy/Noor-6002/2031,    *slinger-Joy/Noor-6002/1177,    *hulstblaadjes groot-Joy/Noor-vintage flourishes-6003/0050,
*hulstblaadjes klein-LR0127-Marianne Design,    *cirkels-CR1360-Marianne Design,   *dennentak-Nellie Snellen-SD021