dinsdag 12 juli 2016

Gefeliciteerd..../Congratulations...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de lieve, leuke reacties op mijn "shopkaart". Hebben jullie vakantie of gaan jullie nog op vakantie, geniet er dan met volle teugen van. Wij zijn dit jaar thuis vakantie aan het vieren en tot op heden bevalt het prima.We zitten zo vaak mogelijk buiten en eten lekker gemakkelijk etc. Op mindere dagen sleutelt Tim op z'n gemakkie in onze garage (heeft hij ook zelf gebouwd)aan z'n oude motoren en keutel ik lekker aan met mijn hobby-spulletjes.
Voor deze kaart  met mijn Derwent soft-colour potloden zitten kleuren......

Hello dear people, my husband and I are enjoying our vacation at home. This card was made on a rainy day. I stamped and coloured this rose. I used the masking technique (link) for the roses in the right lower corner.
De mooie roos is een stempel van Studio Light. Met behulp van  het maskeren van de stempel <link) een groepje rozen gemaakt in de rechter benedenhoek en linksboven de enkele roos gestempeld. Ingekleurd met Derwent potloden en laten vervloeien met geurloze terpentine.
Wat regenboog sequins en de leuke golvende tekst maken het paneeltje af. Gemat op een donkerrode achtergrond en op een witte dubbele kaart geplakt.
Deze kaart doet mee bij CAS on Sunday-use sequins

Some rainbow sequins and a wavy sentiment (congratulations) are enough to finish this card. The colouring is done with Derwent soft colourpencils.
Thanks for dropping by, see you on blogtime
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje en tot blogs....
Lieve groetjes Miranda
*http://cleanandsimpleonsunday.blogspot.nl/


*stempel roos-Studio Light-beautiful flowers-stamp BF143,    *tekst-familystempels-Doemaarcreatief