dinsdag 7 maart 2023

Geïnspireerd door Marjan...

 Hallo lieve mensen, aan het begin van het nieuwe jaar vertelde ik al dat ik meer wilde gaan doen met mijn inkt, stempels, stencils etc. Nu zag ik laatst iets bij Marjan (M@rjans blog) waar zij met witte inkt een soort schaduw maakte (kijk maar eens bij haar, klik) en ik zei meteen :"dit ga ik proberen". Nu kwam ik er al snel achter dat mijn stencils niet zó handig waren (ik heb voornamelijk kleine motiefjes om achtergronden te maken) maar ik heb toch twee kaarten kunnen maken..


Eerst deze met vogeltjes. Ik heb op kraft gewerkt met witte en paarse inkt.


Deze afgewerkt met plakpareltjes, geborduurde stiksteekjes en een tekst-stempel van Different Colors. Dat is een houten stempel in een rechthoek. Na het stempelen reepjes van de tekst gesneden zodat ik die tussen de vogeltjes kon verwerken.

Deze kaart gaat in mijn boekje waar ik "techniekjes" in verzamel. Mijn tweede probeersel is een kerstkaart geworden en die plaats ik donderdag op mijn blog.
Dit was tijdens het Carnavalsweekend dat ik dit uitprobeerde en ik heb ook nog met de gelliplate, inkt en stencils zitten spelen...


Zomaar wat proberen, best leuk om je hoofd leeg te maken merkte ik, het is steeds verrassend wat er tevoorschijn komt.


Wat het uiteindelijk wordt komt vast nog wel eens op mijn blog hihi.
Vandaag hou ik een knutseldag want daar heb ik zin in én het is er weer voor (lees regen en natte sneeuw).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda