zondag 24 april 2016

Een schuifkaart met een lach.../ A slider-card with a smile...

Hallo lieve mensen. Het was gisteren (en vandaag) een stuk frisser buiten en dan roept mijn knutselhokje weer ;p. Op mijn "dat wil ik ook eens maken lijstje" stond nog een pop-up schuifkaart. Een beetje rondgekeken op het www en ik vond *hier* een duidelijke uitleg.

Hello dear people, it was cold yesterday so an ideal day for crafting hihi. I've made a pop-up slidercard and found a great tutorial *here*.
I've made the card with dessin-paper and a picture-sheet from CraftEmotions. The edge is a borderpunch from Martha Stewart.
De basis van de kaart gemaakt met dessin-papier uit een blokje van CraftEmotions. Aan de zijkanten een randje gemaakt met een rand-pons van Martha Stewart.
Het vrolijke plaatje met bloemen is mijn laatste plaatje uit een vel dat ik van Nicole gekregen heb. De voorste pot met bloem ervoor in 3d opgewerkt. De vlinder ook uit het plaatjesvel geknipt.

The picture is framed in a Nestabilitie. When you pull the ribbon a stamped text will appear.
Het plaatje is ingelijst in een Nestabilitie-frame. Als je aan het organza lintje trekt schuif je als het ware het plaatje omhoog en komt de gestempelde tekst tevoorschijn.

At the front it says: "Laugh as long as you live because you are living as long as you laugh" and at the back it says: "these cheer-up card is specially for you"....
Deze tekst-stempel heb ik ooit eens gekocht bij Crafts & Things in Antwerpen. De opkikker tekststempel die aan de achterzijde tevoorschijn komt is van Amy Design.
Een hoek plakparels uit de voorraad evenals de roosjes die met correctievloeistof bewerkt zijn.

The way it looks at the side......Have a nice day, thanks for dropping by.
Greetings Miranda
Zo ziet het er aan de zijkant uit. Ik vind het een heel leuk model en niet moeilijk te maken dus ik denk dat het vaker gemaakt wordt...hihi.
Fijne zondag, bedankt voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda