dinsdag 23 april 2024

Tulpen voor Trudy...

 Hallo lieve mensen, vandaag op deze zonnige dinsdag mag Trudy (trudyskaarten) haar verjaardag vieren en als het goed is heeft de post deze felicitatie-kaart voor haar van mij bezorgd...


Deze "postzegelstans" die in een planner past kocht ik laatst op "de Knotsgekke Kaartendagen" omdat ik er leuke mogelijkheden in zag. Er zitten ook allerlei kleine stansen bij maar die gebruik ik een andere keer. Nu heb ik hem gestanst uit dessin-papier van CraftSensations. Op rood karton geplakt. Dessinpapier met beïnkte randjes op de "postzegels" geplakt. De tulpen en de tekst zijn stansen die ooit bij een Engels Magazine zaten.


De leuke stempel is van Doe@ding. Ontworpen door Marlous. Deze is onderdeel van een set van 4 verschillende uitvoeringen. De tekst dubbel gestanst in rood en groen en iets verschoven opgeplakt.
De tulp uit donkergroen gestanst, op rood en lichtgroen papier geplakt  en wat uitstak heb ik afgeknipt.
Door de gaatjes touwtjes gedaan voor een speels effect. Ik kan natuurlijk ook de gaatjes eraf snijden en dan heb je een slimline kaart maar ik vond dit wel zo leuk.

Ik hoop dat Trudy hem leuk vindt, ik heb er in elk geval met veel plezier aan gewerkt.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*postage stamp page planner essentials-Elizabeth Craft design,   *tulp en tekst-Diecutting essentials issue 99 (Engels magazine)
*tekststempel-Doe@ding by Marlous-rubberstamp wensen 2.   *postzegelstans-CR1537-Marianne Design,   *dessin-papier-CraftSensations,    *touw, distressinkt Fired Brick.