vrijdag 20 oktober 2023

Winter met meerdere vouwen...

 Hallooo, daar ben ik alweer. Nu omdat de nieuwe challenge bij De Egel (KLIK) weer van start gaat.
Het is nog maar (net) herfst maar in Blogland kan alles dus willen we "een winterse kaart, maar GEEN kerst, met meerdere vouwen" zien.


Ik heb deze schuine easel-card mét waaier gemaakt. Vouwen genoeg dus hihi. Het dessinpapier is uit het nieuwe winterblok van Marianne Design. De schaatsen heb ik vorig jaar op de Knotsgekke Kaartendagen gekocht en zijn merkloos. Ik had ze nog niet gebruikt dus werd hoog tijd. Ik heb het massieve gedeelte uit glitterpapier van CraftEmotions gestanst en de contouren uit wit kaartkarton.
Onder de schaatsen een ijspegelrand, ik weet niet van wie want die zat in mijn stansjesdoos.
"Groetjes" is ook van Marianne Design.


Zo kan de kaart plat in een envelop. De rand van de waaier en het dessinpapier bewerkt met correctievloeistof. De grote ijskristallen zijn hele oude stansen van Marianne Design. Toen waren ze nog donkerblauw.

Zoals steeds heeft de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel weer een mooie prijs beschikbaar gesteld voor de winnende kaart van deze challenge...


Dit mooie pakket van Dutch Doobadoo. Ik zou zeggen, laat je vouwkunsten zien en doe gezellig mee. Deze challenge loopt tot 4 november 20:00 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-PB7067-Marianne Design,   *groetjes-LR0646-Marianne Design,   *ijskristallen-LR0125-Marianne Design,
*glitterpapier-CraftEmotions 001290/0160.