donderdag 1 juni 2017

Te laat.../ Too late..

Hallo lieve mensen, wat is het toch genieten op het moment. Vandaag schijnt de zon uitbundig maar is het niet benauwd of te heet, heerlijk. Nadeel is wel dat ik nog steeds in de vakantie-modus sta en liever buiten dan in mijn knutselkamer ben. Het gevolg was dat ik te laat was om deze kaart mee te laten doen aan de challenge van de Facebook-groep Be Challenged. Het patroon van de kaart is ook van deze groep. Toch wil ik hem hier delen met jullie.......

Hello dear people, because of the warm weather I am more outside than I am crafting. So with tis card I was too late for the challenge at the facebook-group "Be Challenged". But still I love the model so I'm placing it on my blog.
Ik heb er een romantische kaart van gemaakt. Een tijdje terug heb ik een challenge bij de Facebook-groep Vintage and More gewonnen en in de gewonnen prijs zat dit mooie "kanten" dessin-papier en het lieve plaatje. Het plaatje omlijst met een mini parelsnoertje en op een sierlijke stans geplakt.
De roosjes zijn zelfgemaakt, de vlindertjes en het fijne hoekje met glitterlijm bewerkt.

I've made a romantic version. Beautiful pale pink paper with a lace print as background paper. The picture is framed in a string of tiny pearls and glued upon a beautiful die from Marianne Design.
The pink roses are made by hand with another die. On the butterflies and the little corner I used glitterglue.
Als je de stans met het plaatje omhoog klapt zit daar deze gestempelde tekst onder verborgen. Dit zijn drie losse teksten van een stempelsheet van Joy.

When you flip the circle die you'll find a stamped text hidden under it. This text says "a card for you from me, hugs/kisses" in Dutch. This text is made with three loose stamps from one sheet.
De binnenzijde van de kaart ziet er zo uit. Een extra pocket afgewerkt met een borderpons een lintje en kleine plakpareltjes. In het pocket een wit label in hetzelfde model gesneden als de kaart.
Alle randen zijn beïnkt met distress-inkt Vintage Photo..Het was echt een leuk model om te maken.

At the inside is a pocket made to hold the tag which I cut in the same shape as the card. All the edges from this card are inked with distress ink "Vintage Photo". I enjoyed making this card.
Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Verder heb ik voor de boekenwurmen onder jullie nog een aanrader als je van thrillers houdt. Dit boek blijft verrassen tot de laatste bladzijde.
Dank je voor je bezoekje en tot blogs......
Lieve groetjes Miranda
*https://www.facebook.com/groups/280116102155415/- Vintage and More

*dp-gewonnen dus weet ik niet,    *plaatje-gewonnen dus weet ik niet,    *rond frame-Creatables LR0388-Marianne design,    *roosjes-Creatables LR0256-Marianne Design,    *randpons-Martha Stewart,    *stempels-Joy/Noor 6410/0010
*kant, plakparels, parellint, lint, distressinkt , glitterlijm   *vlindertjes en hoekje-DutchDoobadoo