zondag 9 maart 2014

Een bloemengroetje.....

Hoi , hoi , lieve mensen. Wat een heerlijk weertje hebben we vandaag om van te genieten en dat ga ik ook zeker doen. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie lieve en leuke reacties op mijn kaartje hieronder. Vandaag een bloemengroet in 3-d:
Het is een klein langwerpig kaartje met als basis een strook paars kaartenkarton. Bovenaan met lila een tabje waar ik wit lint doorheen heb geregen en gestrikt. Daaronder een donker en licht strookje geponst met een Martha Stewart pons. Over de hele lengte crispy lint van het tuincentrum.
Daarop een stukje lila karton waarvan de hoeken er met de billenpons van langs hebben gekregen...hihi. Een klein vlindertje van Unique met daarachter hele kleine parelstipjes uit de pearlpen.
De viooltjes in 3-d zijn op een mooie opengewerkte cirkel geplaatst. Dit is een mal van Joy en heet Billy.
Deze bloemetjes zou je toch zo buiten gaan zetten.....ikke wel hoor. Bij ons is een nieuw tuincentrum geopend en daar wandel ik direct samen met de jongste even naar toe om te neuzen. Ze wil daar meteen haar nieuwe camera gaan testen....
Aan de zijkant nog de vlindermal van Joy gebruikt want ik was donderdag de ramen buiten aan het zemen en toen zag ik het eerste koolwitje al voorbij vliegen :)
Dat was het weer, geniet van deze zonnige zondag ( dat doe ik ook) en tot vanavond (ga ik weer lekker bloggen....), lieve groetjes Miranda