maandag 15 juli 2024

Zomerse panda..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "nieuwe/oude hobby". Ja mensen die mij al van het begin volgen weten dat ik héél veel leuk vind om te doen en om bij jullie te zien.
Vandaag een zomerse kaart want ook panda's gaan zo te zien graag op vakantie.


Op de tas zien jullie dat hij voor Lore is. Ank ( De Kaartenkraam) vertelde in een update dat paars haar lievelingskleur is dus heb ik wat extra paarse accenten toegevoegd. Zoals je ziet ook op het achtergrondpapier allemaal kleine panda-beertjes en er zitten zilveren stippen op wat een leuk effect geeft.


De witte kaart is 13x13, daarop limoengroen papier en daarop het dessin-papier van CraftSensation. De palmbomen en slippers zijn van een stans van Avec en de kokosnoten hebben een laagje glossy accents gekregen.
De leuke panda van Sunny Studio Stamps heb ik bij Cloud9 Crafts aangeschaft en heb ik ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden. Je kan de panda vervolgens aankleden met allerlei accesoires, nu de bloemetjes, de hoed, de tas en de cocktail gebruikt maar er zit nog een gitaar, een zonnebril, teksten en nog een cocktail bij.
Het idee van het rokje zag ik bij Sunny Studio voorbij komen. Ik vind hem vrolijk geworden en ik ik hoop dat Lore dat ook vindt :)

*https://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2024/06/ik-ga-op-vakantie-en-ik-neem-mee.html want ik neem badslippers, een zonnehoed en een strandtas mee.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Big Panda-Sunny Studio-SSCL371 en SSDIE368,   *Derwent Colorsoft potloden,   *glossy accents-Ranger,   *dessinpapier-fresh and fruity-CraftSensations,  *palmbomen-slippers-Avec,   *glitterlijm, witte gelpen, plaklettertjes