maandag 28 augustus 2023

Nog meer blaadjes...

 Hallo lieve mensen, wat fijn om te lezen dat jullie ook af en toe die twijfels hebben of je een bepaalde kaart naar een volwassene kunt sturen. Ik kan me wel vinden in jullie opmerkingen die kort gezegd zeggen dat het van de persoon / eventuele ontvanger afhangt en ook van de opzet van de kaart.

Onderstaande kaart heb ik weer op mijn knutselkamertje bedacht en gemaakt. Ik had nog wat blaadjes over van deze kaart (KLIK) en ben daarbij met stempels aan de slag gegaan....


De stempels zaten bij een Engels Magazine en ik heb met sepia inkt gestempeld op dessinpapier van CraftSensations. Ik heb een schudkaart gemaakt en ook op de achtergrond van het schudgedeelte staan witte blaadjes. De "lijst" zijn losse planken die ik na het stempelen uitknipte en zo op elkaar geplakt heb. De blaadjes gearrangeerd aan de "lijst" en die met 3d kit opgeplakt zodat er diepte ontstond. Het vogeltje in de tegenover liggende hoek geplakt. In het schudmateriaal zie je ook kleine kuikentjes zweven, dat vond ik wel grappig.

Deze kaart wil ik ook graag linken bij https://dutchcardlovers.blogspot.com/2023/08/challenge-375.html dit is dan mijn tweede inzending.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda