maandag 23 maart 2020

Voorjaarskriebels..../ Spring-cleaning...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen.

Genieten jullie ook zo van het zonnetje? Het is wel koud maar daar kan ik wel tegen. Samen met Ziva haal ik regelmatig een frisse neus, heerlijk. Zo fanatiek de lentekriebels en zin in de voorjaarsschoonmaak zoals Daisy hieronder heb ik (nog) niet, misschien wil ze even langskomen hihi...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post.
Today a little girl on my card who wants to do some spring-cleaning...she's welcome over here hihi..


Deze My Besties heet "Daisy do all".. Ik heb haar ingekleurd met Derwent coloursoft potloden en Derwent procolour potloden.
Het dessin-papier is van Maja design-Coffee in the Arbour en ik heb het gecombineerd met zonnig geel cardstock. De eerste laag dessin-papier met de hand van stiksteekjes voorzien.
De mooie doily is van Jeanine's art. Die had ik al een tijdje maar mocht nu uit de verpakking :)
Het tekst-stempeltje is van Marianne Design.

I colored her with Derwent coloursoft pencils and Derwent Procolour pencils. The butterflies are fussy cut from the design-paper (Maja Design-Coffee in the Arbour).


De vlindertjes zijn ook uit het dessin-papier geknipt. Op de lijfjes wat glitterlijm gebruikt. Ook rond het afdrukje wat stipjes met glitterlijm gezet.
De "vloer" waar Daisy op staat is met chalk gedaan. De hoekjes afgerond met een hoekpons.

Ik ga zo even naar de persconferentie kijken over evt. nieuwe regels rondom het Corona-beleid. Zeker nu vind ik het belangrijk om up to date te zijn.

Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag/avond en tot blogs.
lieve groetjes Miranda

*https://mybestiesdutchgirlsdesigns.blogspot.com/2020/03/march-challenge-anything-goes.html
*http://kleurenmetpotlodenchallenge.blogspot.com/2020/03/challenge-maart-alles-mag.html

*stempel-my Besties-Daisy do all-Sherri Baldy,    *Derwent Coloursoft en Procolour potloden,    *tekststempel-PL1523-Marianne Design,    *doily-Jeanine's art-JAD10022,    *dessinpapier-Maja design-Coffee in the Arbour,    *hoekpons, glitterlijm, touw, borduurgaren, chalk, distress-ink Scattered straw