zondag 11 maart 2018

Dank je wel.../ Thanks a bunch...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik zie dat er ook mensen bijgekomen zijn die mijn blog gevonden hebben, ik kan alleen niet zien wie?? Als je een reactie achterlaat kom ik zeker terug bij je kijken :)

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. 
Today starts a new challenge at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. The theme of the new challenge is: Thank you...

Vandaag start er een nieuwe challenge bij het Addicted To Stamps challengeblog en het thema gekozen door mijn dt-maatje Danoesja is een "dank-je-wel kaart"....
Daar kun je natuurlijk alle kanten mee op dus dat is niet moeilijk :)

Ik heb al een beetje het voorjaar in de bol en heb deze kaart ter inspiratie gemaakt...

I've made this card for inspiration...


Ik heb een afdrukje van Crafter's Companion ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Het afdrukje zit "ingelijst" in een frame dat gratis bij een Engels magazine heeft gezeten.Schuin achter het afdrukje zit dan het reststuk uit het frame, je ziet dan de achterzijde van het dessin-papier. Dit heeft dan meteen een leuk kartelrandje.
De dessin papiertjes zijn van Maja design (Coffee in the Arbour collectie).

The image (Crafter's Companion) is coloured with Derwent Coloursoft pencils. The frame came free with an English magazine. The design papers are from Maja Design (Coffee in the arbour).


Links over de kaart zit een lint gelijmd  waar ik de strik en de bloementoef weer op heb gelijmd. Er zitten twee glinsterend roze plakstenen tussen. De twee vlinders zijn uit het dessin-papier geknipt en van wat glitterlijm voorzien.

I glued a ribbon over the card and in the middle a bunch of flowers, rope and gemstones. The two butterflies are cut out of the designpaper and I adde some glitterglue.


De tekststempel hoort bij het plaatje. In twee kleuren gestempeld vanwege het woordgrapje (bunny=konijn). Hier zie je duidelijk dat ik de randen van het papier geruwd heb en met kleine stiksteekjes aan het borduren ben geweest :)
Deze leuke challenge wordt gesponsord door:

The sentiment came with the image. I distressed the edges of the paper and did some stitching.
This challenge will be sponsored by:

                                                              Swedish Housecrafts

en door :
and by:
                                                                      AnMa Creatief


Om de mooie kaarten van mijn dt-maatjes te bewonderen en inspiratie op te doen ga je naar http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. Hier kun je ook meer lezen over de challenge.
Wij vinden het héél leuk als je meedoet maar vergeet niet dat we een stempelblog zijn dus we willen wel duidelijk een stempel zien of meer hihi.

To see the beautiful cards my teamies made you can go to http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. You can read here some more information about this challenge too.
Remember that we are a stamping blog so we want to see the use of a stamp (or more hihi).
We love to see your creation appear.

Dan heb ik deze week nog de eerste prijs gewonnen van challenge #196 bij Marianne Design met deze kaart..
This week I have won the first prize with this card...so happy :)


Heel blij mee..:)

Thank you for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Dutch Card Lovers- challenge woordgrapje (bunch...bunny=konijn)
*AnMa Creatief: bingo: bloemen-roze-parels