zondag 17 januari 2021

Een bloemetje voor jou...

 Goedemorgen lieve mensen, en is er bij jullie gisteren veel sneeuw gevallen? Hier viel het een beetje tegen, ik zat helemaal klaar om met Ziva door de sneeuw te gaan wandelen en foto's te maken maar er was haast niets te zien en nu is al wat er lag weer weg...:(  Nu schijnt het zonnetje en is het zacht buiten.
Nou dan kom ik maar met een voorjaarsachtig kaartje hihi.


Toen ik dit blad zag van Marianne Design vond ik de bloemenkaart zo leuk. Ik moest meteen denken aan mijn stansen van Tim Holtz met veldbloemen. Aangezien ik die nog bijna niet gebruikt heb en dat dus heel goed past bij mijn voornemen heb ik er een kaart mee gemaakt.


Lekker na-apen dus hihi. Het was wel leuk om te doen. Ik heb de bloemen uit aquarelpapier gestanst en ingekleurd met waterverf van van Gogh.


De vaasjes zijn wel van Marianne Design. Een keer uit gekleurd karton en één keer uit vellum gestanst. Alleen de randjes vastgeplakt zodat ik de steeltjes ertussen kon schuiven.
Een tekst gestempeld en met een strikje van Scrappersfloss op de kaart bevestigd. Her en der nog een glittersteentje geplakt. Ik houd wel van een sprankeltje.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*tekststempel-KJ1701-Marianne Design,     *vaasjes-LR0694-Marianne Design,    *bloemen-Sizzix Tim Holtz-661190/664164/664163