zaterdag 8 juni 2019

Alleen voor jou...nieuws van De Egel / Just for you....

Hallo lieve mensen, terwijl ik dit zit te typen lijkt het wel herfst buiten, wat een wind... Ik hoop dat jullie geen overlast hebben van het weer van de afgelopen dagen? Hier valt het tot dusver mee ...afkloppen.
Vandaag kom ik even aanwaaien met een kaart in zachte kleurtjes.
Basis is een rechthoekige dubbele witte kaart met daarop oranje cardstock bewerkt met tipp-ex.
Het dessin-papier van Pion met de hand doorgestikt en hier en daar wat gescheurd...

Hello dear people, I've made a card in soft colours. The picture and papers are from Pion-Design...


Het plaatje van Pion gemat op een sierlijke cirkel van Marianne Design. Deze gestanst uit dessin-papier van Pion en gedecoreerd met plakpareltjes. Op het plaatje stipjes gezet met glitterlijm.
Achter de cirkel wat wondgaas gebruikt.

I did some stitching and tearing to give the card a shabby look. The roses are made by hand and the use of the roll-up roses die from Joy-crafts.


Onder het plaatje een strook gerimpeld dessin-papier gemaakt met de ribbelmaker. Een kleine bloementoef waarvan de roosjes zelf gemaakt zijn m.b.v de roll-up roses stans van Joy.
Het vlindertje rechts onderin en de tekst zijn ook uit het dessinpapier geknipt.

Thank you for dropping by, see you in blogtime....Greetings Miranda

Dan wil ik jullie als lid van het design-team van De Egel nog even meedelen dat de hobby-webwinkel van De Egel een vernieuwde website heeft. Ik vind hem héél duidelijk en gemakkelijk in gebruik...


Om dit te vieren hebben ze ook een leuke Pinksteractie bedacht....


Gisteren mezelf even iets cadeau gedaan om de website te testen én vanwege onze vakantie die inmiddels begonnen is (net of ik een reden nodig heb ..whahaha..) en ik kreeg gisteravond mail dat het vandaag al bezorgd wordt...joepie!

Het wordt geloof ik écht knutselweer de komende dagen én ik ben in een dik boek van Stephen King "schone slaapsters" begonnen...spannend :)
Jullie nog leuke plannen?

Fijne Pinksterdagen, dank je wel voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*tekst, plaatje en dessinpapier-Pion-Life is peachy,    *cirkel-Creatable LR0388-Marianne Design,    *takje-Joy/Noor-Branch leaves-6002/0940,    *roosjes-roll-up roses- Joy/Noor-6002/0384,    *glitterlijm, wondgaas, correctievloeistof, bloemetjes, takje, ribbelmaker.