maandag 23 mei 2016

Elfjes-stof../ fairydust...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Deze kaart is weer heel anders. ondanks het feit dat ik ook met inkt heb zitten spelen......

Hello sweet people, for this card I was playing with the gelli-plate and some stamps. These stamps were a free gift from an English magazine a while back.....
De ronde achtergrond is gemaakt met de gelliplate. Zoals ik laatst vertelde heb ik hem in de webshop van CraftAddiction gekocht nadat ik er een middag bij Nicole mee had zitten spelen.
Ik heb twee kleuren distressinkt op de plate uitgerold met een brayer (roller). Daarna twee keer de tak van Lavinia gestempeld op de plate zonder de stempel tussendoor te beïnkten.
Met een "bits and pieces" stempel van Crealies droog op de plate te drukken inkt weggehaald en vervolgens mét inkt weer op de plate te stempelen.
De mooie tekst, de sterretjes en het elfje met zwarte stazon op de kaart gestempeld. Gaatjes geprikt en met gouddraad een gouden lijntje (zoals in de tekst) geborduurd.
Gemat op een bijpassende kleur karton en vervolgens op een witte dubbele kaart. Alle stempels zijn van dezelfde sheet van Lavinia en die set zat een keer gratis bij een Engels tijdschrift.

Ook dit weekend verwend met 4 mooie Engelse tijdschriften mét gratis stansen én stempels erop. Dit was nog voor moederdag want dit weekend was onze dochter uit Londen samen met haar vriend over.
We hebben een vol en gezellig weekend achter de rug want er moest van alles gevierd worden. Moederdag en onze trouwdag was al geweest en daar zijn we zaterdag tapas voor gaan eten en mijn moeder en Tanika haar vriend zijn bijna jarig dus dat werd zondag alvast gevierd.
Nu zijn ze weer terug naar Londen en is het weer afwachten wanneer we elkaar zien :(

Thanks for dropping by, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje,
Lieve groetjes Miranda