donderdag 10 juli 2014

Wishing you sunshine/ vakantiekaart....

Goeienavond met z'n allen..(op z'n Brabants)..plakt het bij jullie ook allemaal zo lekker??? Ik voel me net zo'n geel memoblaadje waar alles aan blijft hangen....;p
Dank jullie wel voor alle goede wensen n.a.v. mijn angst voor de ingreep, ze hebben goed geholpen hoor want het is me 300 % meegevallen. De pijn was niets vergeleken bij wat ik normaal na een dag werken kan voelen...Nu afwachten of het effect heeft gehad, en volop aan de fysiotherapie. Om het koppie leeg te maken ben ik lekker aan de freubel. Deze kaart heb ik voor een hele lieve vriendin gemaakt die haar koppie op vakantie aan het leegmaken is...hoop ik tenminste...;)..
I made this card for a dear friend to wish her a very nice holiday...I hope she is relaxing as much as the girl in the picture.
De basis is een vierkante groene kaart, een wit vel erop waar ik "Lazy Days"(Papermania) op heb gestempeld en diverse grassprietjes..(Don en Daisy-stempel van Marianne Design)..Op de groene kaart het woord "summertime"...ook van Papermania.
Op het gele dp de grote postcard-stempel gebruikt van Rayher en "wishing you sunshine" van Joy.
I used diferent stamps and the girl I have cut out of a magazine and glued the image on hard paper and cut out again.
Het ijshoorntje( mm, zou er nu ook wel ingaan...) als postzegel gebruikt is uit een restje dp van Magnolia.
Het plaatje "Brooke" by Rubber Romance heb ik uit een tijdschrift geknipt en op stevig kaartkarton geplakt.
Met een klein randje uitgeknipt en weer opgeplakt. Ziet er toch lekker zomers uit..? Deze dame heeft geen last van het "plakweer" zo te zien...misschien moet ik er ook maar zo bij gaan zitten...hihi.
Leuk dat jullie weer even een kijkje kwamen nemen, fijne avond en lieve groetjes Miranda
Thanks for dropping by, have a nice evening, greetings Miranda